Spullen kwijt

Laatste tijd heel veel last van bepaalde kleding die ik steeds kwijt raak. Het frustreert me echt enorm, want vooral nieuwe kleding is de dupe. Ik weet 100% zeker dat ik weet waar ik het (nieuwe) kledingstuk (of ander spul) als laatste nog heb neergelegd. Maar de volgende ochtend kan het hele huis alweer veranderd zijn.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

 1. Hoi Sandra,

  Ik ga proberen om trouw te reageren en mijn herkenning op te schrijven.
  Hoop dat dit dan ook weer helpt voor jou.

  Tot nu toe gebeurd er ’s nachts weinig geks op een heel enkele keer dat er iets is gebeurd, maar niet benoemenswaardigs voor mij.

  Bij mij is het meer overdag dat ik bepaalde dingen niet meer terug kan vinden terwijl ik zeker weet dat ik het heb of zeker weet waar ik iets neergelegd heb.
  Het elke keer moeten zoeken naar spullen is voor mij ook erg frustrerend.

  Heb jij ook dat je bijvoorbeeld geeneens meer weet hoe je moet koken of dat je bijvoorbeeld al niet meer weet dat je iets op het gasfornuis hebt gezet.

  Liefs Yvonne

  • Hoi Yvonne,

   Ik ben nogal eens s ‘nachts actief als ik op 1 of andere manier niet kan of wil slapen, dus overkomt mij dit s ‘nachts ook wat vaker. Maar herken wel met taken bijv. niet afmaken. Of plotseling verdwaald zijn. Wil je van A naar B gaan maar belandt je ineens van A naar plek Q ???? God weet hoe je daar terecht bent gekomen haha.

   Ze zeggen dat dingen opschrijven veel helpt, ook voor bepaalde dagelijkse dingen die je doet, maar daar heb ik zo’n hekel aan. Jij ook?

   Liefs

   • Hoi Sandra,

    Ik heb ’s nachts mijn slaapmedicatie dus dat scheelt weer voor mij. Merk nu wel met de verbouwing dat ik minder slaap en het drukker is in mijn hoofd. Ben al voor de wekker wakker en dat is erg irritant.

    Ik heb zelf gelukkig nog maar twee keer meegemaakt dat ik niet meer wist waar ik was en er ben gekomen. Mag alleen nu niet meer van René alleen met de trein, dus daarin mis ik dan een stuk vrijheid.
    Het taken niet afmaken, maar soms ook ontzettend uitstellen, komt mij ook erg bekend voor. Of dat je niet meer weet waar je mee bezig was of wat je ging doen.

    Ik heb er ook een ontzettende hekel aan om dingen op te moeten schrijven, maar met bepaalde dingen moet ik het echt doen. Overal liggen hier briefjes en we hebben zelfs een whiteboard opgehangen voor de allerbelangrijkste dingen. Hier staat bijvoorbeeld ook de datum op dat ik voor het laatst de planten water heb gegeven. Niet dat dat altijd helpt, want dan zie ik het en een seconde later is het weer uit mijn hoofd. Soms krijgen ze gewoon veertien dagen tot drie weken geen water .

    Als ik het zo lees hebben we veel herkenning bij elkaar en hebben we nog veel te bespreken met elkaar. Gaat helemaal goed komen hoop ik. Herkenning is wat dat betreft heel erg belangrijk en je kan kijken hoe iemand anders dingen oplost en kijken of dat voor jezelf ook een oplossing is.

    Liefs en tot straks

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)