ongeïnteresseerd

haha ha haha… Hmmm 🙁

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

 1. Lieve Sandra,

  Ik ben bang dat ik weet waar deze gedachte vandaan komt.
  Weet je nog wat ik vorige week heb proberen uit te leggen en gezegd heb. Probeer dat eens terug te halen…….
  Ik weet dat je niet ongeïnteresseerd bent, maar alleen af en toe er niet bij kan blijven, omdat het te moeilijk is.
  Voor mensen zonder DIS is dit heel erg moeilijk te begrijpen.
  Misschien kunnen we de volgende keer samen het proberen uit te leggen.

  Liefs en hele dikke knuffels,
  Yvonne

  • Weet ik lieverd, maar ik maak een strip om te ‘vertellen’ hoe het bij me werkt en het had elk ander voorbeeld kunnen zijn haha. Dit wist ik nu nog, was het weken geleden geweest dat ik dit had gemaakt dan stond er iets anders. Het is dus niet dat ik het niet begrijp. Voelen en verstand zijn twee dingen :-p Maar heel lief van je!

   Hopelijk voel jij je al iets beter? Las je berichtje over die vervelende val! Beterschap xxx

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)