Dit is het 100ste bericht

Hieperdepiep, hoera! Dit is het 100ste bericht op SanDraws.

Stiekem niet gedacht dat het me zou lukken, aangezien ik nogal wat periodes heb waarin ik moeite heb om een tekenpen op te pakken of niet eens weet wat tekenen überhaupt is! :-p Maar gelukkig zorgen de goede dagen nog een beetje voor evenwicht, zo ook de aanvulling van stripjes hier. Soms veel, soms weinig. Ik heb ideeën zat, maar ja dat hoofd hè?!

Maarre, het honderdste bericht dus alweer. Tjonge! Om dat te vieren kondig ik een nieuwe karakter aan voor de stripjes. Haha oké oké, heeft niet zoveel met vieren te maken maar meer met luiheid. Soms ben ik het een beetje zat van al dat inkleuren en details. Ik wilde een simpel poppetje, zwart wit en vooral de nadruk op simpel simpel simpel. Nu weet ik dat ik een pietje precies ben, dus ik ga proberen me eraan te houden en niet stilletjes aan weer naar het oude karaktertje / strip stijl terug te gaan. Trouwens, het roze karaktertje gaat niet weg hoor! Zij blijft ook, maar ze zal meer voor de strips ingezet worden waar ik meer duidelijkheid en detail in wil schetsen. Strips waar tekst belangrijker is zal ik het zwart / witte poppetje voor gaan gebruiken denk ik. Allebei de poppetjes zijn gebaseerd op mij. Om alles nog lekker overzichtelijk te houden! hihi 😉

Op naar de volgende 100 updates dan maar!
Hopelijk blijven jullie me volgen <3 Dat zou ik erg leuk vinden!
Liefs, Sandra

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)