Heb ik ook. Ik luister niet, maar ik heb het ook.

Strip verhaal over Petra! Dank je wel dat ik je verhaal mocht tekenen.❤
Soms wil je gewoon je hart luchten bij iemand, zonder dat men het probleem gaat minimaliseren. Maar ik begrijp wel wat mensen wellicht bedoelen; ze willen je het gevoel geven dat je niet de enige bent met waar je allemaal mee rondloopt, maar de manier waarop voelt soms misschien als bagatelliseren. Terwijl ernaar luisteren en er voor iemand zijn gewoon voldoende kan zijn op dat moment.

Fijn weekend allemaal!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)