Dan vergeet je me niet

Nou nou zo erg is het nu ook weer niet 😛

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

 1. Lieverd,

  Ik vergeet je ook niet, maar je kent het wel, niet lekker in mijn vel, veel meegemaakt, heb nu therapie aan huis en volgende week op vakantie bah bah. Maar daarna schrijf ik weer uitgebreid.

  Dikke kroel van je T. Desiree

  Tijdje geleden dat ik hiero was maar ik geniet weer volop, ga zo door super!!!

  • Weet ik toch! No worries! Zeg je tegen mij ook altijd haha
   Enne, die “bah bah” was toch niet voor die vakantie bedoeld hè?! Alhoewel, als je mij bent dan kan ik me voorstellen dat vakantie soms ook als “bah” kan aanvoelen. Extra pieker-stress-paniek attacks, here we come!

   Neem je tijd hè, en fijne vakantie toegewenst!
   Liefs van Sandra

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)