Hoge bergen, diepe dalen

Hoge bergen hebben diepe dalen. Ups & downs. Hoogte en diepte punten. Pieken en dalen. etc. enzovoort.

Nou ik ben er nog hoor! 😉 Het is nu even een dal / down momentje waardoor tekenen er helaas niet echt van komt en lukt. Maar het schijnt dat het zo rond half 5 ’s ochtends wel lukt, lol. Iets met de hele nacht nog wakker zijn en toch plots ruimte in mijn hoofd vinden om nog te kunnen tekenen. Ondanks m’n reuma wijsvinger (aargh mijn tekenhand!!!) toch nog gelukt wat te tekenen. Het zit dus effekes niet mee, *huilie* vandaar het gebrekkige aanbod aan stripjes de afgelopen tijd. Excusez-moi 🙁

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

 1. Zo herkenbaar lieve schat. Denk je er net een beetje te zijn en even weer wat rust te hebben en dan gebeuren er weer tienduizend dingen.

  Balen (kl.t.) dat het toch reuma is in je vinger.

  Hoop je snel weer te zien.

  Liefs en hele dikke knuffels XXX <3

 2. Geen excuses nodig San. Dit is de energie die het kost om bergen te beklimmen en weer bij te komen van een heftige “valpartij”… Dit is wat psychische problemen hebben volgens mij betekend. Waarom het emotioneel en zo’n enorme stressvolle ((on)zichtbare) “inpack” heeft op ons leven, en functioneren.
  Meis, ik zit er inelk geval midden in…
  Knufff, weer n geweldige strip x

  • Dat heb je mooi verwoord meis <3 Ik weet momenteel eigenlijk niet waar ik sta. Half bovenop een berg, tussenin of bergafwaarts. Ik sta momenteel in dat laatste striphokje te schreeuwen: "Haal me hier weg", heb een 'brain fart' denk ik. Weet het even niet haha. xxxx

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)