Toch wel taart

Eten delen vond ik meestal lastig. Wat nou als het op is en ik nog steeds het nare gevoel van honger (leegte) ervaar? Wil zoveel mogelijk eten, want eetbuien aaargh! Dus zoveel mogelijk eten inslaan, zorgen voor ieder z’n (veilige) voedsel en laat me ongenadig los gaan…

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Voor mij wel herkenbaar hoor. Of dan koop ik iets voor mezelf, maar krijg de kans niet om het op te eten.

    Ook worden er weleens dingen in de supermarkt gekocht waarvan op dat moment gedacht wordt dit willen we hebben en uiteindelijk blijft het maanden in de kelder liggen. Dikke knuffel XXX <3

    • Haha of ieder wilt iets anders! Nohhhhh ik heb wel eens uren in de supermarkt gestaan vanwege ruzies in mijn hoofd. Wel eten, niet eten. Wel eten, wat dan eten? Wil graag soesjes, wil graag gezond, Wil graag pizza, wil graag een goed bereid avondmaal. Wil graag worstenbroodjes, wil graag taart, zoveel mogelijk taart. Hahaha. Of helemaal niks. He-le-maal niets. Uithongeren zul je! Voedsel verbod. Wordt er moe van.

      Of dat er voedsel verstopt wordt, en dan vervolgens niet meer weten waar het voedsel is verstopt, hahaha.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)