Toch wel taart

Eten delen vond ik meestal lastig. Wat nou als het op is en ik nog steeds het nare gevoel van honger (leegte) ervaar? Wil zoveel mogelijk eten, want eetbuien aaargh! Dus zoveel mogelijk eten inslaan, zorgen voor ieder z’n (veilige) voedsel en laat me ongenadig los gaan…

2 reacties

  1. Voor mij wel herkenbaar hoor. Of dan koop ik iets voor mezelf, maar krijg de kans niet om het op te eten.

    Ook worden er weleens dingen in de supermarkt gekocht waarvan op dat moment gedacht wordt dit willen we hebben en uiteindelijk blijft het maanden in de kelder liggen. Dikke knuffel XXX <3

    • Haha of ieder wilt iets anders! Nohhhhh ik heb wel eens uren in de supermarkt gestaan vanwege ruzies in mijn hoofd. Wel eten, niet eten. Wel eten, wat dan eten? Wil graag soesjes, wil graag gezond, Wil graag pizza, wil graag een goed bereid avondmaal. Wil graag worstenbroodjes, wil graag taart, zoveel mogelijk taart. Hahaha. Of helemaal niks. He-le-maal niets. Uithongeren zul je! Voedsel verbod. Wordt er moe van.

      Of dat er voedsel verstopt wordt, en dan vervolgens niet meer weten waar het voedsel is verstopt, hahaha.

Geef een reactie