Stripjes aan de muur!

2016

Begin maart vorig jaar mocht ik vanuit de werkgroep twee posters maken om mensen te informeren over het exposeren van hun eigen werk binnen het TRTC. Dit was het eerste grote en belangrijkste moment uit mijn leven omdat ik toen de stap durfde te zetten om iets van mijn tekeningen in het openbaar te laten zien. TRTC heeft me enorm geholpen om uit mijn schulp te kruipen en met verder groeien in mijn creatieve proces.

2016

Super enthousiast en ook ik wilde graag meteen meedoen met de expositie, maar op één of andere manier heeft het achteraf toch weer bijna een jaar geduurd voor het zover kwam haha. (Toch weer één of andere drempel, spanning, onzekerheid, maar ook speelde mee dat ik de strips perfect wilde afleveren. Dus strips uit laten printen bij een printzaak, maar ja dat is voor mij weer een dingetje… (Door wat mindere ervaringen bij de printzaak blijf ik liever weg haha dan het opnieuw aan te gaan) Misschien nog een té grote drempel momenteel. Puur angst. Tja toch maar zelf doen dan? Maar zelf uitprinten is lelijk, ik wil kwaliteit leveren. Maar naar de printzaak is eng -> dan maar niet. Maar ik wil wel! PFFF!!! Dan toch maar zelf uitprinten haha! Dus uiteindelijk dit jaar *yeah!* hangen dan ook mijn stripjes aan de muren van het TRTC! *overwinningsdansje*

2017 *De stripjes zijn ook allemaal terug te vinden op de site

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

4 reacties

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)