Tegenovergesteld

Ik denk dat de meeste mensen meestal al hun lichten uitdoen voor het slapen gaan, maar ik ben het tegenovergestelde haha. Niet altijd hoor, maar vaak wanneer ik een slechte dag heb gehad met herbelevingen of wanneer ik de nacht ervoor een heftige nachtmerrie heb gehad dan wil ik van de slaapkamer nog wel eens een mini lichtshow maken haha. Nep kaarsjes, gloeilicht konijnen in regenboog kleuren, kerstverlichting, uhhh… Van alles! Gelukkig heeft mijn vriend daar geen last van, want anders deed ik dat echt niet.

Ben jij ook wel eens bang voor het donker en slaap jij wel eens met een nachtlampje aan?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

4 reacties

  1. Ik slaap altijd met n lichtje aan. Ik slaap alleen, dus niemand heeft er last van. Ik word ’s nachts wel eens heel bang wakker en gedesoriënteerd. Dan is dat lichtje mijn reddingsboei

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)