Bang voor de toekomst

Oke… Even doorademen nu. Dit vind ik heel erg spannend, want ik leg mijn ziel bloot nu haha. Zoals je in de strip leest ben ik zeer hard voor mezelf; “niet aanstellen, gewoon doorgaan”, maar ook zodat anderen dat dan niet meer hoeven te zijn. Jep, ik ben nog altijd vreselijk bang voor wat anderen van mij vinden.

Zucht… Qua tekst hier nu verwoord ik het een beetje waardeloos, maar vandaag kom ik gewoon even niet uit mijn woorden. Zo’n dag heb je wel eens. Ik doe er alweer veels te lang over om hier iets neer te zetten (3 kwartier). Tjonge jonge. Frustrerend weer.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Lieverd(s) toch, wees niet zo streng voor jezelf.
    Is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Ik snap heel erg goed wat er nu bij jou gebeurd en kan me daar ook in inleven. Ook bij mij is er angst. Ik heb nog maar 7 maanden. Erovern ook erg trots op je dat je het bespreekbaar maakt.
    Helaas heb ik geen oplossingen voor je, maar probeer een beetje mild en met compassie naar jezelf te kijken. Heel veel liefs en hele dikke knuffels

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)