Terug van zee


Zo, ik ben weer terug van zee en ik wilde jullie deze toepasselijke foto (van deze vorige tekening) dan ook niet onthouden haha! Ik vind het wel doodeng om een foto van mezelf online / openbaar te plaatsen en wilde het eigenlijk veilig bij stripjes houden, maar ik vond deze foto wel zeer treffend met de vorige tekening dus kon ik het toch niet laten. Ik weet ook niet of jullie het leuk vinden om wat meer persoonlijke dingen (bijvoorbeeld foto’s van dingen die ik leuk vind) van mij te willen zien? Soms twijfel ik nog over hoe ik o.a. mijn site en andere social media (Facebook & Instagram) wil gaan invullen / gebruiken. Of ik het alleen bij stripjes laat of dat ik ook wat meer persoonlijke dingen ga posten. (Ook vanwege angst enzo hehehe…) Kijken of ik dit al durf te laten staan.

Liefs!

Geef een reactie