Project kraamfeest kaartje

Een tijdje terug mocht ik een kraamfeest kaartje ontwerpen voor een hele lieve meid! Dit vond ik ontzettend leuk om te doen, maar ook erg spannend want dit was wel even wat anders dan tekenen voor jezelf haha! Ik ben heel erg blij dat het kaartje goed in de smaak viel, nog blijer toen ik zelf ook een kaartje in de bus kreeg! Wat een ontzettende lieve meid!!! Ik zal jullie wat meer betrekken in wat tekenprojectjes die ik doe naast de stripjes. (Zijn er niet zo heel veel hoor, het grootste project is nog altijd mezelf en de weg naar herstel).

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)