Geen overzicht

Laatste tijd komen er zoveel dingen op me af. Leuke dingen wel te verstaan, waardoor ik het overzicht een beetje kwijt begin te raken. Maar tussendoor stopt dat harde gevecht met mezelf ook niet en soms is het dan even teveel allemaal haha. Raak je compleet het overzicht kwijt. Herkennen jullie dat ook wel eens bij jezelf? Dat het hoofd even vol loopt met dingen en dat dan niets meer lukt? Maar ondertussen blijft die taak, opdracht, werk of ander dingetje wel liggen. Het zit ongeduldig op je te wachten en naar je te roepen: “San, vergeet me niet!” “Sáááán, je moet dit nog doen! Je moet nog zovéééél doen! Dit ga je nooit meer redden. Dit gaat je niet meer lukken als je niet voortmaakt.” “San, mensen verwachten iets van jou!”, “San, je verwacht veel van jezelf, kom op!” En vervolgens totale meltdown, een computer die op tilt slaat, of zoals ik het vaak noem: “mijn verlammingsperiode” en dan lukt niets meer haha.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.