Altijd ’s avonds of in het weekend

Als ze toch eens konden praten hè. Was af en toe toch wel makkelijk. “YO IK HEB KIESPIJN! Daarom eet ik niet!”. “Ik heb last van mijn buik, ik kan al twee dagen slecht poepen! Help me eens met een middeltje, wil je?!”. “Ik heb denk ik per ongeluk wat van mijn eigen vacht gesnoept, volgens mij blokkeert er iets?”. “Naaah ik zit gewoon even in een dipje, ik eet straks wel weer. Niets aan de hand hoor!”. WAT IS HET?!!!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)