Tekenverbod

Work in progress

Langzaam maar zeker mag er weer een beetje getekend worden. De eerste stap is in ieder geval gezet. Hopelijk mag dit zo blijven. Voel me de laatste tijd erg gespannen vanwege een aantal dingen, onder andere een opdracht die van binnen zit te dringen op het gebied van tekenen. Een leuke opdracht wel te verstaan hoor. Maar wel groot. Flinke interne conflicten, (voornamelijk angst en misschien ook wel boos op het teken’deel’ omdat ze “ja” zei terwijl anderen nog geen flauw benul hebben/hadden waar het over ging. (Ik hoor je denken “huh”? *) Maar door het gesprek met de Beeldende therapeut die mij in deze ‘opdracht’ proces wat begeleidt ben ik weer een beetje met beide benen op de grond gaan staan. Anyway… Hopelijk kan ik zeggen dat ik weer wat actiever mag / kan zijn.

*Heb wat (intern) gescheiden “werelden” van binnen om het even nog ingewikkelder te laten klinken. Teken- “kant”, “deel”, (hoe je het wilt noemen), is daar één van. Liever laat ik het hierbij. Vaag en blurry want veiliger. Maar dat verklaart dat jullie soms overladen worden met elke dag een (strip)tekening en soms weken/maanden misschien helemaal niets. Merk dat ik het lastig vind om hier wat meer over te praten. Daarom wordt er ook graag getekend (mits er niet teveel strijd of een verbod ontstaat) want dat voelt wat veiliger. Met tekeningen kan iedereen met hun eigen beleving/fantasie er naar kijken zonder specifiek te zijn en toch dat ik m’n boodschap erin heb verwerkt.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)