Get to know me – 12 feitjes

Op Instagram ben ik door een paar mensen getagd om 10 feiten over mezelf te plaatsen. Het zijn er uiteindelijk 12 geworden haha. (Vanwege het kloppend maken van de strip) Maar man oh man wat heb ik ermee gestoeid! Wat een gevecht. Is moeilijk hoor, iets over jezelf vertellen. Daarom duurde het ook even… Maar hier dan *tromgeroffel* het resultaat! Het gevecht gaat hier nog wel even verder, want sommige dingen hadden er misschien toch niet in mogen staan, maar hé hoe leer je iemand dan kennen? Juist! Even stoer doen nu en posten die strip!

PS: Volg jij me al op Instagram? Klik hier!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)