Kerst teaser – hard aan het werk!


Na de lancering van het boekje (tijdens kerst) ga ik jullie met zoveel strips overladen woahhhh!!! Niet normaal meer. Hard aan het werk. Mag nu helaas nog niet veel laten zien maar hier alvast een teaser van waar ik mee bezig ben. Thema is je alleen voelen & eenzaamheid, zo ook rondom de feestdagen. Gek is dat om je nu al bezig te moeten houden met Kerst en oud en nieuw in augustus hihi!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)