Teken’artiest’ achtergebleven in Schotland

Net een dag vóór de vakantie kreeg ik een berichtje met de hoop of ik nog niet weg was en de vraag of ze mijn tekenwerk (die nog in de gangen van het TRTC hangt) mochten gebruiken voor het 10-jarige jubileum van het TRTC. Ja natuurlijk!! Super leuk!! Nog leuker was dat ze voor mij een boekje hadden gemaakt met schrijfsels van mensen erin over mijn werk. Heel erg dankbaar hiervoor! Sowieso ontzettend bedankt allemaal!💕❤

Verder zoals jullie hebben gemerkt is het nogal stilletjes rondom mij. Ik vrees dat de tekenartiest op vakantie in Schotland is achtergebleven haha. Ik heb geen idee, maar het lukt en gaat in ieder geval momenteel niet zo op dit moment. Ik stoei dan ook erg wat ik moet doen met de site en social media accounts (FB & Insta) om het toch nog levendig te houden, want wil het hier graag bij tekenen houden maar zij is momenteel gewoon niet thuis. Hopelijk hebben jullie geduld met me…

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)