Teken’artiest’ achtergebleven in Schotland

Net een dag vóór de vakantie kreeg ik een berichtje met de hoop of ik nog niet weg was en de vraag of ze mijn tekenwerk (die nog in de gangen van het TRTC hangt) mochten gebruiken voor het 10-jarige jubileum van het TRTC. Ja natuurlijk!! Super leuk!! Nog leuker was dat ze voor mij een boekje hadden gemaakt met schrijfsels van mensen erin over mijn werk. Heel erg dankbaar hiervoor! Sowieso ontzettend bedankt allemaal!💕❤

Verder zoals jullie hebben gemerkt is het nogal stilletjes rondom mij. Ik vrees dat de tekenartiest op vakantie in Schotland is achtergebleven haha. Ik heb geen idee, maar het lukt en gaat in ieder geval momenteel niet zo op dit moment. Ik stoei dan ook erg wat ik moet doen met de site en social media accounts (FB & Insta) om het toch nog levendig te houden, want wil het hier graag bij tekenen houden maar zij is momenteel gewoon niet thuis. Hopelijk hebben jullie geduld met me…

Geef een reactie