Haptonomie

Werd doorverwezen naar ademhalingsfysio en zij die tevens een haptonoom is… 🤔

 

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Dit raakt mij…. San, dit is op alle fronten een ding waar ik tegenaan loop…. Ik ben er nog niet uit. Ik denk dat het bij mij “delen” (getver blijf dat woord haten) zijn. Ik wil ook echt niet aangeraakt worden, no way! Onveilig gebied. Maar er is ook een stemmetje dat af en toe, in een zacht moment wel aangeraakt wil worden. Dat zomaar ineens de kop op steekt. En waar ik van schrik, maar tis er wel en geeft n heel eenzaam tevoel…. Meis Doe je zo goed, bedankt voor dit berichtje.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)