Mini update boekje


Hoi allemaal,

alvast een kleine update over het GGzE Kerstdiner boekje. Ik heb vernomen dat ze de boekjes zullen gaan verkopen! Dat is echt super tof nieuws!!! Wel wil ik even benadrukken dat de verkoop alleen gedaan wordt door het GGzE. De boekjes zullen te koop aangeboden worden bij:
De Grijze Generaal
Winston Churchilllaan 75
5623 KW Eindhoven
Bij binnenkomst zie je links een kleine balie onder een grote klok (staat ook een kaarten standaard) en daar zullen de boekjes verkocht gaan worden.

Meer informatie (beschikbaarheid en prijzen) krijgen jullie nog van me te horen!
Liefs!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

8 reacties

  1. Ik heb jouw site gevonden via de tekeningen in de GG expositie gang. Ik ben echt flabbergasted bij jouwe talent! Geweldig! Ik vind je echt moedig met die grote stappen om je kwetsbaar op te stellen en jouw leven met de wereld zo te delen. Ik ben blij voor je! 🙂 ps. Heel mooie foto bij zee trouwens.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)