Mini update boekje


Hoi allemaal,

alvast een kleine update over het GGzE Kerstdiner boekje. Ik heb vernomen dat ze de boekjes zullen gaan verkopen! Dat is echt super tof nieuws!!! Wel wil ik even benadrukken dat de verkoop alleen gedaan wordt door het GGzE. De boekjes zullen te koop aangeboden worden bij:
De Grijze Generaal
Winston Churchilllaan 75
5623 KW Eindhoven
Bij binnenkomst zie je links een kleine balie onder een grote klok (staat ook een kaarten standaard) en daar zullen de boekjes verkocht gaan worden.

Meer informatie (beschikbaarheid en prijzen) krijgen jullie nog van me te horen!
Liefs!

8 reacties

  1. Ik heb jouw site gevonden via de tekeningen in de GG expositie gang. Ik ben echt flabbergasted bij jouwe talent! Geweldig! Ik vind je echt moedig met die grote stappen om je kwetsbaar op te stellen en jouw leven met de wereld zo te delen. Ik ben blij voor je! 🙂 ps. Heel mooie foto bij zee trouwens.

Geef een reactie