Een goed en liefdevol 2018


Oud en Nieuw kan voor sommigen een moeilijke periode zijn. De tijd waarin je toch weer even stilstaat hoe het afgelopen jaar voor je is geweest. Kijk je vooral terug naar de dingen die beter konden of kijk je ook naar de leuke momentjes van 2017?

Ook staat er weer een héél nieuw jaar voor de deur. Een jaar waarvan je nog niet weet wat er gaat gebeuren, hoe het allemaal gaat lopen. Een jaar waarin alles kan gebeuren, dingen kunnen veranderen. Heb jij al plannen voor het nieuwe jaar? Leuke nieuwe hobby’s? Nieuwe doelen? Ander nieuws? Of zie je vanzelf wel wat 2018 je gaat brengen?

In ieder geval wil ik jullie allemaal een goed en liefdevol 2018 toewensen!
Liefs van Sandra

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)