Boekje is nu te koop bij De Grijze Generaal!


Hoi lieve mensen!

De stripboekjes zijn vanaf deze week te koop bij de Gastdienst van De Grijze Generaal! De prijs is €5,-. De boekjes zijn gemaakt voor het GGzE kerstdiner en ik wil nog even benadrukken dat de verkoop alleen wordt gedaan door het GGzE. Ze worden te koop aangeboden bij:
De Grijze Generaal
Winston Churchilllaan 75
5623 KW Eindhoven
Bij binnenkomst zie je schuin links een kleine balie onder een grote klok. Dit is de Gastdienst. Er lopen ook vriendelijke mensen rond van de gastdienst die jou graag willen helpen! Anders kun je ook bij de receptie (bij binnenkomst recht vooruit) vragen voor de Gastdienst mocht je er niet uitkomen.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken en ik ben natuurlijk hartstikke benieuwd als je een boekje hebt gekocht wat je er van vindt? (haha ik vind het vooral super spannend…)

Liefs!

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)