Waarom de zomer een hel kan zijn

Oh man hoelang ik dit stripje al op de plank had liggen! DRIE ZOMERS LANG! haha. Wist niet zo goed wat ik er mee aan moest. Schaamde me of voelde me een zeur en bang dat niemand dit zal herkennen. Iedereen houdt van stralend warm weer, niet waar? Als je erover ‘klaagt’ krijg je gelijk de preek: “HET IS OOK NOOIT GOED”. Jawel hoor! Ik ben dol op onstuimig weer! In ieder geval vond ik het lastig om het onder woorden te brengen. Soms voelde ik me intens rot in de zomer en kwam ik bij tijdens herfst. Ohhh ik hou van herfst! ❤ Wat is jouw favoriete seizoen?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)