Komt wel weer goed…

Eigenlijk is alles wat ik zeg, schrijf, teken, doe, toch niet goed (van mezelf), maar doe ik toch een poging dit te kunnen verwoorden. Want niets is goed, alles is fout en er is continu strijd. Op dit soort momenten weet ik even niet zo goed meer wat ik met mezelf aan moet. Denk dat ik teveel van mezelf heb gevraagd, over wat grenzen ben gegaan en dat het voor nu vooral belangrijk is om even pas op de plaats te maken. Rust is essentieel nu, maar ik voel continu de druk die me wordt opgelegd (door mezelf) dat ik door moet gaan, meer moet doen, die wil dit, die wil dat, waardoor alles op tilt slaat en er niets meer uit m’n handen kan komen, zoals dus bijvoorbeeld tekenen. Waar ik dan weer over stress en er nog meer druk op komt en, hahaha…. *zenuwachtig lachje* Laat ook maar. Het komt wel weer goed.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)