Project Crusade

Oeps, een beetje laat met updaten. Even iets totaal anders. Het laatste project waar ik mee bezig was: een cd cover ontwerp voor de hardcore band Crusade!🤘 Zo, zóóó ontzettend gaaf maar ook klein beetje een vreemd gevoel om de cd fysiek te zien als je ‘m eerst voor een lange tijd alleen maar op je beeldscherm hebt gezien. Maar wel erg tof dus!

©Foto: Crusade Facebook

©Foto: Crusade Facebook


©Foto: Crusade Facebook

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)