Donut worry

Sorry voor het gebrek aan tekeningen op het moment. Voelde me de laatste tijd niet zo goed, dus hier is een oude tekening uit 2014 van een donut-etende mij. Enjoy! 🙂 Ben eigenlijk geen fan van om oude tekeningen weer online te plaatsen (want wouw alle foutjes waar ik me dan aan stoor haha en gewoon het tekenen zelf dat toen nog een beetje roestig ging) maar “donut worry”. Ook wel weer leuk om terug te zien hoe te zijn gegroeid en hoe het tekenproces tot nu heeft mogen ontwikkelen.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)