Meer ontspannen tekenen

Soms als het hoofd niet mee wil werken en dingen er niet uit mag of wil komen (je teveel druk op jezelf legt en het tekenen een “moeten” wordt) is het fijn om ook gewoon eens ontspannen te tekenen. Geen moeilijke, lastige, ingewikkelde dingen tekenen, maar gewoon een keer over… Tja Uhhh… Over wat ik op Netflix heb gezien haha. Welke film of serie kijk jij momenteel? Wat is je favoriete serie of film? Ik tekende de serie Disenchantment. (nu te zien op Netflix)

Proberen om te blijven tekenen, maar dan niet meer geforceerd (het moeten) maar omdat ik het leuk vind. Merk dat ik het soms moeilijk vind om af te wijken van de normale strips die ik doe (tekeningen over psychische kwetsbaarheden) en bang ben dat mensen de andere tekeningen niet leuk zullen gaan vinden en dan afhaken ofzo haha. Ik zal niet stoppen met tekenen van wat ik normaal doe hoor, maar een beetje afwisseling vind ik zelf denk ik ook wel prettig… Dus hierbij probeer ik eigenlijk voor mezelf een beetje opening te creëren om ook wat meer “ontspannen” random tekeningen te maken.

Al bij al gaat de interne strijd gewoon door haha…

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)