Vakantie voorpret

De paniek (en gedachten) is als een sneeuwbal, ook wel het sneeuwbaleffect. Waarin het zichzelf steeds verder en verder zal versterken, net als een sneeuwbal die naar beneden rolt en groter en groter wordt. Op een gegeven moment zie je het overzicht niet meer en weet je eigenlijk niet meer zo goed wat je nou zo bang maakte doordat alles is gaan overschreeuwen. (Terug naar het begin dus) Soms zijn de dingen misschien niet zo heel erg groot, maar zijn ze groot gemaakt in je hoofd en voelt het vaak zo.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

6 reacties

  1. De angst die je voelt is kei echt! Ik denk ook niet dat je dat mag vergeten…. jou angst heeft jou iets te zeggen. Ik denk wel dat het belangrijk is, wat je zelf ook al schrijft, om dat sneeuwbal effect tegen te gaan. Ik herken dit sneeuwbal ding…. Wat mij helpt, is er ook iets naast te zetten. JA vakantie, is eng, je moet dan echt dingen wat los laten, zoals huisdiertjes, en voorbereiding is belangrijk. maar…. Er naast staat, dat jullie samen dat voor bereiden kunnen doen, jullie gaan genieten, van de rust, die schotland je gaat geven, van de ruimte en de puurheid…. Want ook dat is er… Als ik foto’s zie van een San, op het strand, dan zie ik ook ontspanning, en jezelf zijn… Meis, echt je kunt het…. leg het naast elkaar… korte termijn spanning/lange termijn winst… want ik weet zeker, dat zo’n vakantie jou ook sterker maakt, spannend, maar meid jij heb power!… Doe ze de groetjes van mij in Schotland, want dat prachtige gebied/ cultuur/mensen/ muziek/pub’s, staat ook hoog in mijn verlanglijstje top 5. ;-)…. Een prachtige vakantie gewenst.

    • Zeker is de angst echt, dat vergeet ik ook niet en dat zég ik ook niet. 😉 Maar vaak neemt je hoofd een loopje met je en wordt alles zó groot en zie je niet meer wat het maakte waar je zo bang voor was. (Wat ik zei: terug naar het begin) Dan pieker ik me suf over de katten, over het voer, over of ik wel genoeg tandpasta heb etc. en weet ik eigenlijk niet meer wat nou de bron van de angst is. Hoofd heeft alles té groot gemaakt haha. Terug uitzoeken wat nou maakt waar je bang voor bent (of tegenzin voelt) en kijken hoe gerust te stellen, zoals voorbereiding inderdaad. 🙂 Maar Schotland is me inmiddels niet meer onbekend dus het komt wel goed. Voorstress is iets terugkerends en in m’n achterhoofd houdende dat ik het vorig jaar ook fijn had probeer ik daar nu ook vertrouwen in te hebben.

  2. Daarom zijn wij dit jaar dus niet gegaan. Veel te veel stress… Ik denk wel dat als je eenmaal op weg bent, en zeker gearriveerd, je heerlijk gaat genieten van de Schotse schoonheid. Dat je er al bent geweest scheelt ook. En verder…. adem in-adem uit… Liefs xxx

    • Oh ja snap het heel goed! Ik hoop inderdaad weer hetzelfde te ervaren als vorig jaar dat als je er eenmaal bent de dingen weer wat kunt gaan loslaten. De prachtige rustige omgeving dat scheelt al inderdaad haha!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)