Dekentjes hier, dekentjes daar, tralalaaa

Voel niks, of teveel. Kan het niet onder woorden brengen, tekenen, …. blehhh. Zit naar een leeg vel te staren. Uitdrukken is een kunst mensen. Ik zoek naar woorden die … die…. Kom op, San. Je weet het. Google maak mijn zin af.  … Hmm… Google weet het ook niet. Soms lukt het me niet om te uiten, lijkt het alsof ik mijn woordenschat plots kwijt ben. Ik geen goed woordje Nederlands meer spreek. Zoek ik naar synoniemen en betekenissen van woorden om het juiste woord te vinden en een goede zin te kunnen vormen. Kunnen zeggen wat er is. De juiste feeling… Maar niets klopt. Zoek ik me eindeloos op Google maar weet ik ergens ook wel dat ik een zoekmachine geen vragen moet stellen maar juist naar binnen toe. Het wegmaken van alles, niet meer kunnen communiceren; alles komt vanuit angst die ik nog even niet onder ogen kan of durf te komen.

Dusse, tekende ik mezelf maar, “struggling” (<- wat is dáár nou het juiste Nederlands woord voor?) voor de computer en gerold in een zacht dekentje. Urrrrghhhejkfhrhjfjfdn

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)