CadeautjeVerdriet piet, depressief piet, paniek piet… Of vul zelf in wat voor jou van toepassing is. Welke piet kwam bij jou langs?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Dank je wel Sandra voor je kadootje. Ik ben er blij mee. Depressies rond de feestdagen zijn voor mij ook een bekend verschijnsel! Sterkte dus maar. Maar ik vind het leuk iets van je te horen en te zien. Take care!
    Vriendelijke groet,

    Jann

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)