Watching the rain


Bij deze toch even een update over waarom het de laatste tijd wat stiller is. Een paar weken geleden had ik een afspraak bij het UWV (daar waar ik ontzettend angstig voor ben). Ook al is het gesprek alweer even achter de rug; angst en onrust zit er nog flink in. Het gesprek heeft me behoorlijk ontregeld en uit balans gebracht wat maakt dat er een blokkade ligt op o.a. het tekenen. Het is pure angst; dingen die er in zo’n gesprek zijn gezegd en door mijn interne beleving als bedreiging wordt gezien wat maakt dat er niet meer wordt gedurfd om nog te tekenen. (Nog wel geprobeerd, maar niet wat jullie misschien gewend zijn). Veel strijd van binnen want ”de tekenaar” wil natuurlijk nog steeds tijd en ruimte maar door onrust is dit deel momenteel zo goed als verdrongen. Vandaar dus de stilte. Ben best wel teruggevallen en het is lastig om dit weer op te pakken. Eten gaat bagger. Geen energie meer voor iets, niet meer om na te denken, niet meer om goed te functioneren. Ik heb het gevoel even geen kant meer op te kunnen. Niet weten hoe hier weer uit te komen. Ik wil wel maar ik durf niet. Angst is de grote blokkade. Things are effe not great. 😛 Maar komt vast wel weer goed. Positief blijven. 🙂

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Oh Sandra, ik leef met je mee. Dat UWV heeft er geen idee van wat voor schade en ellende ze aanrichten volgens mij. Arme meid. Ik denk nu de hele tijd aan die arme tekenaar bij jou van binnen, die zo graag wil, het zo goed kan, en nu gekwetst is en niet meer goed durft. Ik vind het vreselijk. Je weet wel dat ik je tekentalent bewonder, ik vind je zo goed!
    Misschien kan dat je wat houvast geven in de situatie waar je nu in zit. Ik ben zeker niet de enige die vind dat je heel goed kunt tekenen. Als je dit nare gevoel hebt verwerkt komen er vast weer hele mooie tekeningen, overigens is de Rainy day tekening ook heel aangrijpend, met gevoelige lijnen gemaakt als illustratie van de spanningen in je, met een heerlijke warme kop thee in je handen en je mooie ogen wat peinzend naar buiten kijkend.
    Ik zal de komende tijd veel aan je denken. Take care, je bent een bijzonder en getalenteerd iemand!!
    Veel liefs van Jan

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)