Spoedgeval

Laatste week was hectisch, chaotisch en stressvol in huize San. Kat die plots best wel wat bloed verloor en daarna stopte met plassen. Acuut naar een dierenarts met spoeddienst gegaan waar toen nog de conclusie was dat hij op een lege blaas aan het drukken was. Terug naar huis met het advies “in de gaten blijven houden”. Heb geen vrees, dat gebeurt bij mij tot in den extreme toe. Niet meer slapen, dag en nacht blijven waken en alert zijn. Het leek alsof hij plaste (na kattenbak bezoek warm en vochtige korrels) maar op een gegeven moment ging hij braken en had hij heftige diarree (zichzelf aan het vergiftigen?) dus weer spoed naar de dierenarts. Daar bleek dat zijn blaas op springen stond zo vol. Vlug onder narcose en echo gemaakt voor blaasgruis, daarna blaas legen en kijken of er een verstopping zat, urine checken op gruis en allerlei andere dingen. Eindstand: Geen verstopping, plas straal was uitstekend! Geen blaasgruis, waardes urine was perfect. Het wordt steeds mysterieuzer en nog meer raadsels. Waarom kan hij zelf niet plassen? Verdenking op de nieren, deze voelen erg groot aan. Vreesden even voor een opname (Katheteren, blaas lam leggen en dan opnieuw beginnen) Maar thank freaking goodness is hij uiteindelijk (met moeite) langzamerhand zelf weer begonnen met plassen. Merry Christmas lol.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

4 reacties

  1. Joepiee geweldig dat ie het weer doet!! Wat hebben jullie een vreselijke week meegemaakt. Bij de high five wil ik mij graag aansluiten!! Hoop dat het goed blijft gaan!
    Groeten van Jann

  2. Blij dat het goed is gegaan! Beter het zekere voor het onzekere. Als ze nu in je oor konden fluistere ….. Positief deze dag dus opstarten!

    Heb hier ook zo’n lieverd rondlopen. Nou ja liggen 🙂 laast 5x geweest naar de dierenarts en…. uiteindelijk poesfit! Hihi…

    Love yr drawings/composities!

    • Hé Twan dank je wel. Haha ohhhh dat zou inderdaad zo fijn zijn! 😀 Dat ze gewoon eens konden zeggen: “Hé mens! ik voel me..”. “Volgens mij heb ik…” . “Het komt door…” 😎 Aiii maar jij en poesdier dus ook stressvolle tijden gehad lees ik? Fijn dat ze weer poesfit is. Dat is poesitief nieuws! Hopen dat het met beiden goed blijft gaan.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)