“Alles” weer schoon en fris

“Alles”… 😀 Wie de afgelopen dagen m’n Instagram story checkte, zag dat ik de afgelopen week plots fanatiek bezig was met opruimen en schoonmaken. Zelfs zo fanatiek dat de stofzuiger vond dat het genoeg was en het begaf. Schoonmaak San was aanwezig en hééééél het huis moet dan aangepakt worden. Was non-stop vier dagen bezig en momenteel doet nog steeds elke vezel in mijn lijf pijn. Maar dit is uniek, (heb normaal altijd een hekel aan schoonmaken) dus daar maakten we meteen (mis/ge)-bruik van.

Das ruk, stofzuiger stuk.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Oh ja schoonmaken, het is er wel de tijd van het jaar voor!!! Hm. Groeten voor Schoonmaak San! Een paar jaar geleden heeft mijn stofzuiger het ook begeven, ik trok wat te hard aan de slang en toen was het gebeurd. Een enorme stofwolk was het gevolg, ik was al lang zeer ontevreden over dat ding en heb onmiddellijk een nieuwe gekocht! Via Coolblue, dezelfde dag nog bezorgd! Die kapotte stofzuiger was de duurste die ik ooit gekocht heb, maar ook de meest waardeloze (een Dyson)
    Sterkte met de schoonmaak spierpijn!
    Vriendelijke groet,
    Jann

  2. Het voorjaarsschoonmaakvirus…. Jan Kruis schreef er tientallen jaren geleden over. Ik geloof dat het alleen vrouwen besmet. Liever gezegd, in mijn mannengezin wéét ik dat 😀
    Geniet van je lekker schone huisje en laat je spieren maar weer even rusten. Liefs xxx

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)