Dat hoofd

Betrap jij jezelf ook wel eens op negatieve gedachten over jezelf? Lukt het jou om ze tegen te spreken en om te buigen naar iets positiefs?

Be your own valentine, love yourself. Wees lief voor jezelf❤️

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ha San, ik kan jouw tekst zo overnemen en dan naar jou sturen: Be your own valentine, love yourself. Wees lief voor jezelf❤️
    En ja, een ouder wordend hoofd is niet altijd even leuk, maar toch komen ook al die goeie tekeningen uit datzelfde hoofd, dus wees er zuinig op!
    En (op deze dag mag het) liefs van Jann!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)