Iets ernstigs?

Iets ernstigs denken. Even zonder flauwekul; de pijn is heftig en ‘k ben bang. Denk jij ook wel eens meteen aan het ergste wanneer je ergens last van hebt? Ik probeer het wat te relativeren en jezelf gerust te stellen door paniekgedachten tegen te spreken, of er met iemand over te hebben. Vaak gaat het weer voorbij voor je er erg in hebt.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ja dat heb ik ook altijd dat ik bij lichamelijke klachten direct aan het aller ergste denk. Meestal triggert dat bij mij een sterke stress reactie waardoor de klachten vaak nog erger worden en ik in een soort duistere wereld terecht lijk te komen.. En je hebt gelijk:vaak gaat het weer over (gelukkig maar) Opeens merk je dan: He het is weg! Afleiding helpt bij mij wel goed. Maar het kan soms ook goed zijn om er eens naar te laten kijken door je huisarts bijvoorbeeld. Onderzoeken zijn erg vervelend (vind ik) maar kunnen je soms wel geruststellen. Maar ik ben zelf heel terughoudend als het om artsenbezoek gaat. Grappig dat ik wel de neiging heb om tegen jou te zeggen dat je echt moet gaan. Er kan natuurlijk een ontsteking zitten die eenvoudig en goed te behandelen is. Moeilijk ook dat je aan anderen niet kunt laten voelen wat jij voelt. Nou ja, ik wens je veel sterkte ermee, je opmerking ‘Iets ernstigs’ boven de tekening maakt mij wel een beetje ongerust!!
    Take care!

    • Aiii ja dat “stress reactie -> boel verergert” herken ik ook! Maar ik kan ook van totale paniek / ongerustheid naar (te) nuchter: “het is niks / zal vast niks zijn” gaan haha. Paar weken geleden heb ik het bij de oogarts laten checken, maar die concludeerde droge ogen. Maar soms twijfel ik daar aan alhoewel de arts wel zei dat droge ogen een tal aan (heftige) klachten kunnen veroorzaken. Dus afleiding dan maar! 🙂

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)