Vicieuze cirkel

(Deel 2: variant / aanvulling op die van gisteren) Vicieuze cirkel. Overdag is het “prima niks aan de hand” maar ’s avonds denk je dat je dood gaat. 😀 Van paniek en onrust omslaan naar (te) nuchter zijn. Herkenbaar?

Eén reactie

  1. Oj ja, dit ken ik helaas maar al te goed: overdag gaat het best aardig en ‘s-avonds denk je dat je dood gaat! Sinds mijn dertigste levensjaar heb ik daar al last van. Niet constant natuurlijk maar vooral in periodes van stress, of net na een stressperiode. Dat is extra fijn, omdat je er dan niets meer aan die stress kunt doen! Maar goed, je zit er maar mee. Ik wilde wel dat ik een mooie pasklare oplossing zou weten, maar die oplossing heb ik dus niet. Wel weet ik dat in zo’n angstige periode de pijnklachten verergeren (door de concentratie die je hebt op dat probleem) en heel reëel zijn! Echte pijn die soms onterecht bang maakt!
    Ik leef met je mee!! En hoop dat het snel overgaat!! Liefs van een lotgenoot

Geef een reactie