Vicieuze cirkel

(Deel 2: variant / aanvulling op die van gisteren) Vicieuze cirkel. Overdag is het “prima niks aan de hand” maar ’s avonds denk je dat je dood gaat. 😀 Van paniek en onrust omslaan naar (te) nuchter zijn. Herkenbaar?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Oj ja, dit ken ik helaas maar al te goed: overdag gaat het best aardig en ‘s-avonds denk je dat je dood gaat! Sinds mijn dertigste levensjaar heb ik daar al last van. Niet constant natuurlijk maar vooral in periodes van stress, of net na een stressperiode. Dat is extra fijn, omdat je er dan niets meer aan die stress kunt doen! Maar goed, je zit er maar mee. Ik wilde wel dat ik een mooie pasklare oplossing zou weten, maar die oplossing heb ik dus niet. Wel weet ik dat in zo’n angstige periode de pijnklachten verergeren (door de concentratie die je hebt op dat probleem) en heel reëel zijn! Echte pijn die soms onterecht bang maakt!
    Ik leef met je mee!! En hoop dat het snel overgaat!! Liefs van een lotgenoot

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)