Notitieboekjes

Ideeën zat. Maar voer ze maar eens uit hè?
#tedrukinhethoofd #volhoofd #perfectionistisch…

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Ha ha geweldig dit, ik heb ook stapels, nog lege prachtige boekjes die ik niet wil verknoeien met allerlei gedoe, dus blijven ze leeg. Maar mooi zijn ze wel!!! Een vriendin van mij maakt hele mooie boekjes en af en toe geeft ze mij er eentje, die liggen dus allemaal nog ‘schoon’ te zijn.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)