Er staat iets achter me, of niet?

Wanneer je het gevoel hebt dat er iemand achter je staat maar er niemand is…
Herkenbaar? Wie z’n huisdier doet dit ook?
Soms heb ‘k het gevoel alsof er iemand achter me staat en me in de gaten houdt, maar zodra ik me omdraai is er niets. Misschien is het gewoon huisspook Henk. Dat is een ding hier in huis 😀

2 reacties

  1. Henk is zeker familie van huisspook Margot dat hier af en toe de dingen beïnvloed en vooral heel goed is in het stiekem verstoppen van allerlei nuttige dingen als ik ze nodig heb!!

    • Hahaha huisspook Margot ik ga stuk van het lachen haha 😀 Ik denk het ja! Heel herkenbaar trouwens, dingen die plots weg zijn waarvan je zeker weet dat het op die ene plek lag wat je in gedachten had! Is natuurlijk het werk van de huisspoken! 🙂 Net had ik een gevalletje lamp dat plots uit / stuk ging. Dan geven we altijd huisspook Henk de schuld die weer ‘ns wat van zich wilde laten horen haha.

Geef een reactie