Er staat iets achter me, of niet?

Wanneer je het gevoel hebt dat er iemand achter je staat maar er niemand is…
Herkenbaar? Wie z’n huisdier doet dit ook?
Soms heb ‘k het gevoel alsof er iemand achter me staat en me in de gaten houdt, maar zodra ik me omdraai is er niets. Misschien is het gewoon huisspook Henk. Dat is een ding hier in huis 😀

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Henk is zeker familie van huisspook Margot dat hier af en toe de dingen beïnvloed en vooral heel goed is in het stiekem verstoppen van allerlei nuttige dingen als ik ze nodig heb!!

    • Hahaha huisspook Margot ik ga stuk van het lachen haha 😀 Ik denk het ja! Heel herkenbaar trouwens, dingen die plots weg zijn waarvan je zeker weet dat het op die ene plek lag wat je in gedachten had! Is natuurlijk het werk van de huisspoken! 🙂 Net had ik een gevalletje lamp dat plots uit / stuk ging. Dan geven we altijd huisspook Henk de schuld die weer ‘ns wat van zich wilde laten horen haha.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)