Terwijl ik…

figure myself out Haat aan misselijkheid (en poetsen) blehhh. Hoe was jouw dag?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. He bah, misselijk zijn is helemaal niet leuk! Vervelend voor je. Hoop dat je gauw weer je dynamische zelf zult zijn. Mijn dag is wel ok. Ik moet al een tijdje een opdracht portret maken, maar heb er eigenlijk niet zo’n zin in!! Ik ben ook niet zo goed in portretten. Maar misselijk zijn is erger denk ik!! Beterschap!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)