Vakantie to-do lijst

Wie kan er soms ook dingen tot op het laatste moment lekker uitstellen? Of eigen to-do lijstjes fantastisch uit de weg gaan? Het boeltje hier thuis weer moeten loslaten (alsook je ritme). Je het idee hebt dat je 85 onderbroeken nodig hebt voor slechts een midweekje weg, en/of ineens allerlei spullen gaat hamsteren waar je doorgaans niet eens naar omkijkt. Het idee dat je plots iets zou gaan vergeten, dus vol laden met zooi die vakantietas. Terwijl er daar ook gewoon winkels zijn haha. Dat hoofd is grappig soms. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de miljoen miljard dingen panikeren over wat thuis (huisdieren) kan gebeuren terwijl ik weg ben of onderweg met ons, etc. etc. Grappig ja hoofd, hahahaha. Stop nu maar.

‘k Ben een weekje naar zee, tot snel weer!

Eén reactie

Geef een reactie