Lek geprikt

muggen aanval illustratie Wie wordt er ook altijd gestoken? Volgens mij vinden ze Deet lekker want ik baad in dat anti-insecten spul en ze blijven me maar prikken.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Ik zelf niet maar ik heb wel een vriendin gehad die datzelfde heeft ervaren. Stel je maar voor: tentje in Zuid Frankrijk: Jann slaapt ongestoord! Vriendinnetje doet geen oog dicht vanwege alle muggen die alleen op haar afkomen! Ik werd natuurlijk ook weer wakker, en toen werd het ondanks de muggen toch nog heel gezellig!!! 🙂
    Maar ik meen dat het komt door lichaamsgeur. Ik geloof dat er heel veel verschillende soorten muggen zijn, die allemaal weer op andere geurtjes vallen. Overigens heeft dat niets te maken met schoon of niet schoon zijn, het gaat om hele lichte geur van bacteriën die op de huid leven. Horren en klamboes kunnen helpen! Maar verder kun je er dus niets aan doen. Sterkte!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)