Laagjes kleding

luchtige kleding stripVoor wie er nog niet aan toe is: het is oké om je tijd te nemen. Doe wat goed voelt voor jou, ieder herstel is een uniek en persoonlijk proces, met zijn eigen tempo.❤ Herkent iemand dit ook?

Ik vind het ontzettend inspirerend, motiverend en krachtig van anderen die in korte kleding de straat op durven te gaan en stappen hebben gezet in zelfacceptatie. (en meningen van anderen naast zich neer kunnen leggen.)

PS: vind dit erg spannend om te posten.

2 reacties

  1. Dat je het spannend vind dat snap ik volkomen. Het is wel een ontroerend stripje vind ik, waarin je zo open over angsten spreekt. Je hebt denk ik helemaal gelijk: doe wat goed voelt voor jou! Dat is voor iedereen belangrijk natuurlijk. Voor mij is dat ook een voorbeeld van liefde, dat je niet iets eist van iemand, maar kijkt wat iemand aankan en wil, en dat dan ondersteunen en stimuleren. Je kunt er op zo veel verschillende manieren leuk uitzien bijvoorbeeld, en als je je goed en op je gemak voelt dan straalt dat door naar buiten waardoor je nog weer veel leuker wordt! Nou ja dit kwam zo even bij mij boven!! 🙂 Opgeroepen door jouw stripje natuurlijk! Leuke dag!

Geef een reactie