Laagjes kleding

luchtige kleding stripVoor wie er nog niet aan toe is: het is oké om je tijd te nemen. Doe wat goed voelt voor jou, ieder herstel is een uniek en persoonlijk proces, met zijn eigen tempo.❤ Herkent iemand dit ook?

Ik vind het ontzettend inspirerend, motiverend en krachtig van anderen die in korte kleding de straat op durven te gaan en stappen hebben gezet in zelfacceptatie. (en meningen van anderen naast zich neer kunnen leggen.)

PS: vind dit erg spannend om te posten.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

2 reacties

  1. Dat je het spannend vind dat snap ik volkomen. Het is wel een ontroerend stripje vind ik, waarin je zo open over angsten spreekt. Je hebt denk ik helemaal gelijk: doe wat goed voelt voor jou! Dat is voor iedereen belangrijk natuurlijk. Voor mij is dat ook een voorbeeld van liefde, dat je niet iets eist van iemand, maar kijkt wat iemand aankan en wil, en dat dan ondersteunen en stimuleren. Je kunt er op zo veel verschillende manieren leuk uitzien bijvoorbeeld, en als je je goed en op je gemak voelt dan straalt dat door naar buiten waardoor je nog weer veel leuker wordt! Nou ja dit kwam zo even bij mij boven!! 🙂 Opgeroepen door jouw stripje natuurlijk! Leuke dag!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)