Hé hoi

Ben de laatste tijd ontzettend dol op maxi jurken. Hoe bloemeriger, hoe beter! Betrap jij jezelf ook wel eens op dat je smaak (stijl) plots verandert? Lijk onlangs wel een totaal ander (nieuw) persoon hahaha.

Tekenen lukt verder de laatste tijd niet zo. Ervaar teveel druk(te ?) met dingen die je moet doen van jezelf waardoor er geen ruimte meer is om nog te kunnen tekenen. Komt wel weer! Fijne dag nog 🙂

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Deze tekening was anders weer goed gelukt vind ik!!
    Maar je weet wel dat ik je niet onder druk wil zetten, het is altijd een heerlijke verrassing als er weer een tekening van je in mijn mailboxje ligt.
    Take care, en geniet van je maxi jurkjes, bloemmotieven passen wel bij de zomer, e3n een zwierige jurk ook, als de stof niet te warm is.
    Dank je voor de tekening!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)