Gaap

moe - illustratie

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Ach, wat is normaal? Ik heb ook wel dat ik opeens een periode hel erg mo den, zonder direct aanwijsbare reden. En dan herinner ik mij plotseling dat ik een paar weken daarvoor een stressvolle periode heb gehad. Stress is zo’n merkwaardig verschijnsel! Kan zich op verschillende manieren manifesteren. Ik heb er in mijn leven wel veel last van gehad (van de randverschijnselen zal ik maar zeggen) Ik hoop dat je snel weer je energieke zelf zult zijn!! 🙂

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)