500+ volgers op Instagram!

500 volgers instagram Meer dan 500 volgers op Instagram, wow! Dank jullie allemaal voor jullie support en liefde op Sandraws.nl, Facebook en Instagram! Dankbaar voor al jullie lieve, fijne, herkenbare, waardevolle reacties en likes, jullie support maakt me blij! Het vrolijkt me op, motiveert me om te tekenen. Ik kan alleen maar hopen dat ik je zo nu en dan eens kan opvrolijken met mijn (strip)tekeningen en/of je het gevoel mag geven er niet alleen voor te staan.

Nou zat ik te denken aan een giveaway (dan wel de eerste keer alleen op Instagram! Mogelijk daarna ook op Facebook en website) maar ik ben ontzettend nieuw op dit gebied hahaha (en wellicht te introvert voor zoiets waaah durf ik dit???) Hebben jullie nog tips om een goede giveaway te organiseren en wat zou je graag willen winnen? Ik dacht aan een (A5 of A4) print of postkaartje, maar welke? Wat zou jij graag terug willen zien op een kaartje of als print? Oud stripje kan ook (vernieuw ik dan). PS: pin me er nog niet aan vast, eerst aan het idee wennen haha en uitvogelen hoe je dit het beste kan doen.

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)