Sommige dagen…

some days - illustratie

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

3 reacties

 1. Wow daar ga je…….de diepte in!
  Maar gelukkig kom je er telkens ook weer uit.
  Geweldige tekening weer, heel dynamisch en overtuigend! Doet mij denken aan een songtekst van Passenger:
  Sometimes I feel that I’m just falling……….falling deep and falling fast
  She says: my love you’re not falling……always looks like you’re flying to me…
  Ja ik weet het, heel romantisch enzo, Maar ik hou daar wel van. In het liedje geeft hij allerlei dingen aan die niet goed lijken te zijn, maar dan is daar telkens zijn geliefde die hem het mooie van de dingen laat zien en haar vertrouwen uitspreekt in hem. Dat ontroert mij wel.
  En als je zo naar jouw tekening kijkt dan klopt het ook: misschien ben jij ook wel gewoon aan het vliegen!!
  Tot de volgende tekening!

  • Mooi gezegd! Gelukkig nog altijd weer eruit kunnen klimmen ja! 🙂 Haha en misschien vlieg ik inderdaad wel! Dagen dat je kunt vallen, dagen dat je kunt vliegen. Bedoel je Rolling Stone – Passenger? Liedjes met mooie betekenissen vind ik ook leuk. Luisterde een tijd veel naar The Weepies, die hebben ook van die ‘lieve’ liedjes en mooie songteksten. Vaak tijdens het tekenen waar ik dan alleen maar naar rustige en/of ontspannende (achtergrond)muziek kan luisteren. Groetjes!

 2. Ja, dat liedje bedoelde ik inderdaad. (don’t you know: all rolling stones stop by the sea!)
  Gefeliciteerd met je 500+ volgers! Mooi hoor, en terecht natuurlijk 🙂

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)