Beertje

Beertje tekening Eerste poging om ‘ns iets na schetsen. Het is eigenlijk nooit af maar ach, ik deel ‘m alvast. Het plan was om vandaag weer een striptekening te maken nu het weer leefbaar is qua temperatuur, maar de kat werd plots (weer) ziek. Dus deden we samen op het balkon chillen en ging ik eens uit m’n comfortzone wat tekenen betreft. Hieronder de referentie foto. Sorry voor de weinige input van striptekeningen de laatste tijd. Hopelijk fleurt deze Beer tekening je wellicht ook wat op. (Mij wel, nu hij weer aan de betere hand lijkt te zijn)

Beertje foto

Eén reactie

  1. Ach niet weer ziek!! Ik hoop echt dat het herstel doorzet! Beertje is zo’n beauty!
    Ja, en dan je tekening. In een woord geweldig! Die ogen zijn schitterend, en dan dat lieve zachte roze neusje!! Ik ben er weg van!!
    Het is nu al een lief portretje. Bedankt!

Geef een reactie