Beertje

Beertje tekening Eerste poging om ‘ns iets na schetsen. Het is eigenlijk nooit af maar ach, ik deel ‘m alvast. Het plan was om vandaag weer een striptekening te maken nu het weer leefbaar is qua temperatuur, maar de kat werd plots (weer) ziek. Dus deden we samen op het balkon chillen en ging ik eens uit m’n comfortzone wat tekenen betreft. Hieronder de referentie foto. Sorry voor de weinige input van striptekeningen de laatste tijd. Hopelijk fleurt deze Beer tekening je wellicht ook wat op. (Mij wel, nu hij weer aan de betere hand lijkt te zijn)

Beertje foto

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Ach niet weer ziek!! Ik hoop echt dat het herstel doorzet! Beertje is zo’n beauty!
    Ja, en dan je tekening. In een woord geweldig! Die ogen zijn schitterend, en dan dat lieve zachte roze neusje!! Ik ben er weg van!!
    Het is nu al een lief portretje. Bedankt!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)