Open boek

openboek - strip Iemand is soms te enthousiast met het delen van dingen…
Wie is er ook weleens een open boek / socially awkward?

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Geweldig, heb ik vroeger ook wel meegemaakt. Tegenwoordig let ik beter op! Ha ha ha!
    Je kunt niet leven zonder awkward situations zo nu en dan!!! En je leert er wel van vind ik.
    Ik hoop dat jullie een mooi weekend hebben!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)