(No) Self-control

self-control strip Hé it’s an other me! 😀 Strict me is fronting… Do you know someone who also has (zero) self-control? 🙂

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om direct op de hoogte te blijven en (strip)tekeningen in je inbox te ontvangen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail.❤

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor mijn nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Oh jee zelfbeheersing vind ik ook altijd lastig!! En ik ben ook vaak wel wat ongeremd. Vroeger ging er ook zo maar een hele zak chips doorheen, maar tegenwoordig kan ik niet meer zo veel eten achterelkaar. Dus koop ik maar voortdurend synthesizers!! Daar is een naam voor: het Gear Acquisition Syndrome!! Ik heb daar wel een beetje last van, zolang het geld het toestaat!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)