Rechterhand

rechterhand- strip Getekend met de rechterhand, vandaar dat ze er zo ‘shaky’ uitziet 😀

Proberen tekenen leuk en speels te houden, de laatste tijd is het voornamelijk moeten, moeten, MOETEN!!! (van mezelf)

Mis mijn volgende bericht niet!

Vul hieronder je e-mailadres in om
direct op de hoogte te blijven voor nieuwe (strip)tekeningen! Door je te abonneren ontvang je elk nieuw blogbericht per e-mail en ben je de eerste die de (strip)tekening kunt bekijken, plus sommige blogberichten hebben een bonus content!❤ Woehoe!

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring. (Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet aan derden verstrekt.) Wil je graag zelf bepalen hoe vaak & wanneer je updates ontvangt? Klik hier om je instellingen te beheren. Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door op de ‘Abonnement opzeggen’ link te klikken die je in iedere SanDraws.nl nieuwsbrief vindt.

Eén reactie

  1. Ja, mijn werk is voor mij eigenlijk ook altijd: moeten….moeten..moeten!!! Maar ik hoef het niet leuk en speels te houden. Een deel ervan is zelfs altijd zwart, duister en zwaar. Dat hoort bij mij. Maar dit stripje vond ik wel weer heel leuk hoor. Jij bent dus links! Ik ben soms wel een beetje twee-handig.Ik probeer ook vaak dingen andersom te doen. Is ook goed voor je hersenen heb ik eens gelezen.
    Als altijd: bedankt voor je tekeningen!!

Geef een reactie:

(Voor je reactie verschijnt moet deze eerst handmatig goedgekeurd worden)